Serveis de

Esmorzars

Cafè, entrepans i dolços

A La Cuina Sana volem que trobis el teu esmorzar perfecte. Cada matí, a La Cuina Sana elaborem acuradament una gran varietat d'entrepans i pastes dolces nacionals i d'importació. A més, preparem el millor cafè, un suau i aromàtic 100% aràbiga natural.

Serveis de

Amanides

Ingredients frescos i naturals

A La Cuina Sana trobaràs la teva amanida perfecta. Comptem amb dos bufets amb més de vint ingredients frescos diferents i deliciosos toppings elaborats, perquè puguis fer-te la millor combinació al teu gust. Ideal per als amants de les amanides!

Serveis de

Menús

Excel·lència gastronòmica

A La Cuina Sana preparem menús d'elevada qualitat a un preu molt assequible, elaborats diàriament a les nostres cuines amb ingredients frescos i d'alta qualitat. La nostra filosofia culinària es basa en una cuina saludable, tradicional i variada que t'ajuda a manener una dieta saludable i equilibrada. A més, oferim a diari cuina vegana. Plats vegans i vegetarians cuidadosament elaborats pel plaer del paladar.

Consultar
Serveis de

Brases

Especialistes en forns de brasa

El restaurant La Cuina Brasas és un corner de La Cuina Sana, i basa la seva oferta gastronòmica en carns i peixos de selecció i una infinita varietat de verdures fresques, preparats diàriament als nostres forns de brasa.

Consultar
Serveis de

Catering

Propostes personalitzades

Oferim serveis de càtering als particulars i les empreses del WTC Almeda Park i del seu entorn immediat que busquen complementar reunions de treball, visites o petits esdeveniments d'empresa.

Sol·licitar
Serveis de

Àrea Gourmet

Productes d’importació

A La Cuina Sana disposem d'un magnífic corner amb productes de selecció gourmet nacionals i d'importació. L'Espai Gourmet de La Cuina Sana recull la multiculturalitat característica del WTC Almeda Park i aspira a que els seus treballadors puguin trobar-hi els millors sucs, refrescs, tes, xocolates, etc., de països com França, el Regne Unit o Alemanya.