millora el dia a dia dels treballadors

Comer saludable en la oficina

Menjar saludable a la feina és un dels pilars més importants de la productivitat. Són molts els factors que promouen el benestar laboral, i sens dubte l’alimentació n’és un.

Una alimentació saludable a l’oficina és un reclam de cada vegada més treballadors i treballadores. Per això, des del grup La Cuina Sana hem desenvolupat La Cuina business, una sèrie de serveis gastronòmics per a empreses employee-centric que es preocupen pel confort del seu actiu més important: les persones.

+14 

anys d’experiència

+1000 

catering servits anualment

+500

menús servits a diari

serveis La Cuina Business

Catering per empreses

El nostre servei de càtering és ideal per a reunions, esmorzars i dinars de treball, jornades de formació, coffee breaks, esdeveniments corporatius….

els nostres catering

Targeta business

La solució per a la petita empresa. Carrega la nostra targeta menú i ofereix als teus treballadors la possibilitat de menjar diàriament a tots els nostres establiments. A més, com a empresa rebràs bonificacions extraordinàries.

Targeta business

Cantines & food corners

La solució perfecta per a empreses que es preocupen perquè els seus empleats puguin menjar saludable a la feina. Menú diari, snacks, esmorzars, cafè, fruita… i més!

les nostres cantines

Tickets Menú

Si la teva empresa compta amb guest employers o vol convidar el seu equip a esmorzars i dinars, La Cuina emet tiquets menú per lliurar als treballadors.

Demana informació

Mobles disfruits

Amb els nostres mobles gaudits hi haurà fruita fresca cada setmana a la teva oficina. Nosaltres posem el moble i la fruita i els teus empleats gaudeixin d’un break dolç i saludable a la feina.

demana informació

Menjar ens fa feliços. També a l'oficina.