Vam néixer, som i serem una empresa familiar amb passió pel menjar en qualsevol àmbit de la nostra vida. Sempre hem estat convençuts que a l’oficina també es pot menjar bé i des dels nostres orígens treballem dia a dia per aconseguir-ho.
sobre La Cuina Sana
la nostra història
2008
Obrim el nostre primer establiment. La Cuina Sana va néixer com una cantina situada al parc de negocis WTC Almeda Park per donar serveis d’esmorzars, dinars i càtering als treballadors i treballadores de les empreses del parc.
2014
Obrim el nostre segon establiment al WTC Almeda Park. La Cuina Brasas s’especialitzava en plats de verdures, carns i peixos cuinats a autèntics forns de brasa.
2019
Expandim la nostra línia de negoci i obrim La Cuineta -la nostra primera cantina in-company- a l’empresa Technip Energies.
2020
Va arribar la pandèmia. La Cuina Brasas va haver de tancar definitivament i vam haver de redefinir la nostra estratègia de negoci per adaptar-nos als nous temps, marcats per les restriccions i el teletreball.
2021
La pandèmia ens va empènyer a reorientar el nostre model de negoci, i vam optar per impulsar la nostra línia de negoci basada en cantines in-company.
Obrim una segona Cuineta a l’empresa Cofidis.
2022
Inaugurem una nova Cuineta, aquesta vegada a l’empresa Pepsico i impulsem la línia de serveis per a negocis La Cuina Business.
Tanquem l’any amb un rècord: més de 1000 càtering servits!
2023
Obrim una quarta línia de negoci amb els nostres food corners La Cuina & CO als espais de cowork d’Spaces a Mas de Roda i Plaça Universitat (Barcelona)
202?
Continuarem creixent i millorant!
la nostra filosofia
menú sa i equilibrat
Menjar bé i seguir una dieta equilibrada vol dir menjar de tot. Al grup La Cuina Sana cuidem els nostres menús perquè puguis seguir una bona alimentació alhora que gaudeixes a la feina. Comptem amb un extraordinari equip de cuina i de consultoria gastronòmica en constant innovació!
ingredients frescos i de temporada
Els nostres menús canvien diàriament i sempre inclouen receptes de temporada elaborades amb ingredients frescos. Comptem amb una gran varietat diària de primers, segons plats i amanides personalitzades al vostre gust. També a entrepans i brioixeria, perquè no repeteixis esmorzar cap dia!
cuina inclusiva i multicultural
Les nostres cantines d’oficina, restaurant i food corners són en un entorn multicultural. Cada persona és un món: gustos i cultures, estils de vida i/o necessitats gastronòmiques diferents, i per això preparem menús, esmorzars i càterings inclusius i que tenen en compte aquests factors. La nostra oferta sempre inclou plats vegans, vegetarians, sense gluten, halal, especial per a al·lèrgics, receptes internacionals…