sobre La Cuina Sana

La vida ve de gust!

Vam néixer, som i serem una empresa familiar amb passió pel menjar en qualsevol àmbit de la nostra vida. Sempre hem estat convençuts que a l’oficina també es pot menjar bé i des dels nostres orígens treballem dia a dia per aconseguir-ho.

la nostra història

2008

Obrim el nostre primer establiment. La Cuina Sana va néixer com una cantina situada al parc de negocis WTC Almeda Park per donar serveis d’esmorzars, dinars i càtering als treballadors i treballadores de les empreses del parc.

2014

Obrim el nostre segon establiment al WTC Almeda Park. La Cuina Brasas s’especialitzava en plats de verdures, carns i peixos cuinats a autèntics forns de brasa.

2019

Expandim la nostra línia de negoci i obrim La Cuineta -la nostra primera cantina in-company- a l’empresa Technip Energies.

2020

Va arribar la pandèmia. La Cuina Brasas va haver de tancar definitivament i vam haver de redefinir la nostra estratègia de negoci per adaptar-nos als nous temps, marcats per les restriccions i el teletreball.

2021

La pandèmia ens va empènyer a reorientar el nostre model de negoci, i vam optar per impulsar la nostra línia de negoci basada en cantines in-company.

Obrim una segona Cuineta a l’empresa Cofidis.

2022

Inaugurem una nova Cuineta, aquesta vegada a l’empresa Pepsico i impulsem la línia de serveis per a negocis La Cuina Business.

Tanquem l’any amb un rècord: més de 1000 càtering servits!

2023

Obrim una quarta línia de negoci amb els nostres food corners La Cuina & CO als espais de cowork d’Spaces a Mas de Roda i Plaça Universitat (Barcelona)

202?

Continuarem creixent i millorant!

la nostra filosofia

menú sa i equilibrat

Menjar bé i seguir una dieta equilibrada vol dir menjar de tot. Al grup La Cuina Sana cuidem els nostres menús perquè puguis seguir una bona alimentació alhora que gaudeixes a la feina. Comptem amb un extraordinari equip de cuina i de consultoria gastronòmica en constant innovació!

ingredients frescos i de temporada

Els nostres menús canvien diàriament i sempre inclouen receptes de temporada elaborades amb ingredients frescos. Comptem amb una gran varietat diària de primers, segons plats i amanides personalitzades al vostre gust. També a entrepans i brioixeria, perquè no repeteixis esmorzar cap dia!

cuina inclusiva i multicultural

Les nostres cantines d’oficina, restaurant i food corners són en un entorn multicultural. Cada persona és un món: gustos i cultures, estils de vida i/o necessitats gastronòmiques diferents, i per això preparem menús, esmorzars i càterings inclusius i que tenen en compte aquests factors. La nostra oferta sempre inclou plats vegans, vegetarians, sense gluten, halal, especial per a al·lèrgics, receptes internacionals…