Gaudeix mentre dines a l'oficina.

La vida sap genial!

Plats saludables, frescos i originals cada dia a la teva oficina.

La Cuina Group

Som el grup gastronòmic La Cuina. Oferim serveis de restauració a les oficines del parc de negocis del WTC Almeda Park (Cornellà de Llobregat) i empreses situades als voltants de Splau, El Corte Inglés, parc empresarial Arboretum i el Polígon Industrial Almeda. Tenim diverses cantines i oferim avantatges i serveis tant per empreses com treballadors. Descobreix els nostres serveis La Cuina WOW i La Cuina Business!

la nostra història

La Cuina Sana i La Cuineta

les nostres cantines

ON PUC TROBAR-LES?

Fem serveis d'esmorzars, menús i amanides de dilluns a divendres

La nostra cuina incoropora plats vegetarians, vegans, sense gluten, halal...

Tenim servei de cafeteria i snacks non stop durant el servei

Oferim càtering i altres serveis per a empreses

Les nostres solucions s'adapten a petites, mitjanes i grans empreses.

La Cuina WOW

Els nostres establiments es caracteritzen per la internacionalitat dels clients. La Cuina WOW és un paquet d’avantatges per a tots els treballadors i treballadores que consumeixen als nostres corners. Benvinguts/des, Workers Of the World!

La Cuina Business

Si formeu part de l’equip de facilitats o RRHH de la vostra empresa, ara podeu millorar el benestar dels vostres compis amb els nostres serveis La Cuina business. Caterings, Cuinetes i molt més…!

Els Nostres Valors

Qualitat dels nostres plats

La filosofia culinària de La Cuina Grupo està basada en un producte fresc, de temporada i de qualitat. El nostre objectiu és que gaudeixis menjant a la teva oficina mentre mantens una dieta saludable i equilibrada.

Sensibilitat gastronòmica

Ens adaptem a tota mena de necessitats i gustos gastronòmics. Disposem de plats tradicionals, originals, vegetarians i vegans, opcions sense gluten i halal. També posem especial atenció en al·lèrgies i intoleràncies.