cantines i food corners per a empreses a Barcelona

Gestionem el menjador de la teva oficina.

A La Cuina Sana tenim una missió: ajudar les empreses i els seus equips de persones a gaudir d’una alimentació bona, saludable i equilibrada.

Cuinem cada dia a les nostres cuines centrals per proveir les nostres cantines i food corners amb esmorzars i menús per a empreses. A més, servim snacks, begudes, cafè i fruita fresca.

descobreix la solució que s’adapta millor al menjador de la teva empresa

No hi ha dues oficines iguals, i per això hem adaptat els nostres serveis de menjar per a empreses a les seves característiques, necessitats i demandes. Tenim diversos models de cantines i food corners. Coneix-los!

La Cuineta

La Cuina & CO

La Cuineta és la solució ideal per a les oficines de Barcelona i l’Àrea Metropolitana que tenen un menjador d’empresa. Permet oferir un servei complet d’esmorzars i dinars als seus empleats.

Les nostres cantines són perfectes per a oficines de mida mitjana o elevada. Empreses com Pepsico, Cofidis i Allianz Technology ja gaudeixen d’una cantina Cuineta als seus menjadors.

m'interesa

La Cuina & CO és la millor opció per a oficines que no tenen menjadors dempresa. Els nostres food corners s’adapten a petits espais. Són la solució més completa per a centres de cowork, oficines compartides i oficines petites.

m'interesa

avantatges de les nostres cantines i food corners

Millora del clima laboral

Salut i benestar personal

Compromís i motivació de l’equip

Fomenta el team building

Més temps a les tardes

Garantia de qualitat

Millora la productivitat

Una experiència WOW.

Posa una Cuineta o una Cuina & Co a la teva empresa.

Si vols una cantina o un food corner a la teva empresa, posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem. Estudiarem les teves necessitats i orientarem.

sol·licita informació