Feliç dilluns, amics i amigues!
Avui a La Cuina Sana menjariem arròs, de manera que us proposem la recepta d’Arròs saltat a l’estil xinès.
Com totes les receptes que us compartim, intentem que sigui d’elaboració senzilla. És un plat que combina hidrats de carboni, procedents de l’arròs, amb verdures i proteïnes càrniques, ja que és un plat que conté carn de porc.
Animeu-vos a preparar-ho i, si us ve de gust compartir-ho, no dubteu a mencionarnos a instagram @lacuinasana. També podeu escriure’ns a la nostra adreça de correu electrònic lacuinasana.grupo@gmail.com i nosaltres ho compartirem.
Una forta abraçada!
Ingredients
- Arròs basmati
- Espècies xinesas
- Pèsols
- Pastanaga
- Cibulet
- Soja germinada
- Llavors de sèsam
- Salsa de soja
- Cap de llom de porc
- Oli
- Sal
Preparació
- Bullim l’arròs durant 20 minuts aprox.
- Tallem el llom en daus i saltem a la paella.
- Afegim la pastanaga tallada en juliana, els pèsols i els brots de soja i salteam.
- Afegim l’arròs, el cibulet picat, las espècies xineses, el sèsam i la salsa de soja.
- Saletm durant 5 minuts.
- I llest!