RECEPTA #5: Arròs saltat a l’estil xinès

By març 23, 2020Recepta

Feliç dilluns, amics i amigues!

Avui a La Cuina Sana menjariem arròs, de manera que us proposem la recepta d’Arròs saltat a l’estil xinès.

Com totes les receptes que us compartim, intentem que sigui d’elaboració senzilla. És un plat que combina hidrats de carboni, procedents de l’arròs, amb verdures i proteïnes càrniques, ja que és un plat que conté carn de porc.

Animeu-vos a preparar-ho i, si us ve de gust compartir-ho, no dubteu a mencionarnos a instagram @lacuinasana. També podeu escriure’ns a la nostra adreça de correu electrònic lacuinasana.grupo@gmail.com i nosaltres ho compartirem.

Una forta abraçada!

Ingredients

  • Arròs basmati
  • Espècies xinesas
  • Pèsols
  • Pastanaga
  • Cibulet
  • Soja germinada
  • Llavors de sèsam
  • Salsa de soja
  • Cap de llom de porc
  • Oli
  • Sal

Preparació

  1. Bullim l’arròs durant 20 minuts aprox.
  2. Tallem el llom en daus i saltem a la paella.
  3. Afegim la pastanaga tallada en juliana, els pèsols i els brots de soja i salteam.
  4. Afegim l’arròs, el cibulet picat, las espècies xineses, el sèsam i la salsa de soja.
  5. Saletm durant 5 minuts.
  6. I llest!