RECEPTA #4: Fideus Yakisoba amb verduretes

By març 19, 2020Recepta

Feliç dijous, amics i amigues!

Avui us proposem una recepta oriental: Fideus Yakisoba.

Aquest és un plat comú al Japó i és d’una elaboració senzilla. És un plat que combina hidrats de carboni, fideus tipus yakisoba, verdures i es poden complementar amb pollastre o bacó per donar-li el toc proteic. Nosaltres proposem una sèrie d’ingredients, però aquesta recepta és versàtil i es poden afegir o canviar per uns altres.

A La Cuina Sana, La Cuina Brases i La Cuineta ens agrada combinar les receptes més tradicionals amb receptes més internacionals. Entre d’altres, vam elaborar assíduament Fideus Yakisoba, cochinita pibil, Tahine de be, etc.

En aquest petit bloc us compartim sempre les que tenen una dificultat de preparació entre baixa i mitjana. Ja veieu que per menjar bé i saludable no cal complicar-se molt!

Ingredients

  • Fideus yakisoba
  • Xampinyons
  • Ceba
  • Pastanaga
  • Salsa Yakisoba
  • Bacon
  • Sèsam
  • Oli
  • Sal

Preparació

  1. Bullim els fideus segons les indicacions de l’envàs.
  2. Escorrem.
  3. Tallem la verdura i la saltem. Han de quedar toves. Recomanem començar per la ceba i afegir la resta de verdures un cop té el toc tou.
  4. Afegim el bacó a tires o daus a la barreja.
  5. Amanim amb sal i salsa yakisoba.
  6. Incorporem els fideus.
  7. Saltegem durant quatre o cinc minuts.
  8. Li afegim els grans de sèsam.
  9. Com dirien al Japó: Itadakimasu!