RECEPTA #3: Remenat d’espàrrecs amb alls tendres

By març 18, 2020Recepta

Feliç dimecres, amics i amigues!

¡Avui mengem junts Remenat d’espàrrecs!

Aquest és un plat molt complet i consistent que té una elaboració senzilla. És una molt bona manera de combinar les verdures amb la proteïna animal. És, a més, un plat apte per a vegetarians!

A La Cuina Sana treballem sovint amb els remenats. Els fem d’espàrrecs i alls, com aquest, o d’espàrrecs i gambes, amb pernil, amb bolets … ja veieu, els remenats són plats molt versàtils!

Ingredients

  • Espàrrecs
  • Allets tendres
  • Ou
  • Oli
  • Sal

Preparació

  1. Tallem els espàrrecs i els allets i li afegim sal.
  2. Posem oli a una paella i cuinem els espàrrecs i els allets a foc lent, durant 15 o 20 minuts fins que quedin tendres.
  3. Batim els ous.
  4. Saltem els espàrrecs i els allets amb l’ou fins que estigui fet.
  5. I ja ho tenim!