Feliç dimecres, amics i amigues!
¡Avui mengem junts Remenat d’espàrrecs!
Aquest és un plat molt complet i consistent que té una elaboració senzilla. És una molt bona manera de combinar les verdures amb la proteïna animal. És, a més, un plat apte per a vegetarians!
A La Cuina Sana treballem sovint amb els remenats. Els fem d’espàrrecs i alls, com aquest, o d’espàrrecs i gambes, amb pernil, amb bolets … ja veieu, els remenats són plats molt versàtils!
Ingredients
- Espàrrecs
- Allets tendres
- Ou
- Oli
- Sal
Preparació
- Tallem els espàrrecs i els allets i li afegim sal.
- Posem oli a una paella i cuinem els espàrrecs i els allets a foc lent, durant 15 o 20 minuts fins que quedin tendres.
- Batim els ous.
- Saltem els espàrrecs i els allets amb l’ou fins que estigui fet.
- I ja ho tenim!