Feliç dimecres, amics i amigues!
Cada vegada falta menys per tornar a la normalitat … Mentrestant, aquí seguim, compartint amb vosaltres plats fàcils d’elaborar. Avui us proposem la recepta de Empedrat de mongetes!
Ens hem adonat que encara no hem afegit les llegums a les receptes que us hem mostrat. Recordeu que mantenir una dieta saludable vol dir menjar variat (verdura, carns, peixos, llegums, hidrats de carboni, etc.) i amb equilibri.
Avui teniu l’opció de preparar una amanida amb una base de mongetes. És un plat colorit, ja veureu, perquè incorpora jueves de diversos tipus. Sabíeu que hi ha mongetes vermelles, verdes, blanques, etc.?
Ja sabeu que podeu compartir-nos receptes, suggeriments, fotos, etc., en el nostre compte d’Instagram @lacuinasana o al nostre email lacuinagrupo.@gmail.com
Ànims!
Ingredients
- Mongeta blanca
- Mongeta vermella (opcional)
- Mongeta tendra (opcional)
- Bacallà
- Tomàquet
- Blat de moro (opcional)
- Pebrot vermell
- Pebrot verd
- Ceba dolça
- Olives negres (opcional)
- Ou dur
- Vinagre de mòdena
- Oli
- Sal
Preparació
- Tallem el pebrot, el tomàquet, la ceba i l’ou a l’estil brunoise, en petits daus.
- Esqueixem el bacallà
- Barregem les verdures en brunoise, el bacallà i les mongetes.
- Amanim amb l’oli, sal i vinagre.
- Afegim les olives.
- I llest!