El catering que el teu esdeveniment o reunió necessita

A La Cuina Sana oferim serveis de càtering per a empreses i particulars de Cornellà de Llobregat. La nostra dilatada experiència ens ha convertit en una empresa referent per a la majoria d’oficines del parc de negocis WTC Almeda Park i d’altres centres de negoci i polígons de Cornellà de Llobregat. També servim a particulars. Consulteu la carta!

catàleg

Catering variat, boníssim i saludable

Totes les nostres opcions de catering són saludables i boníssimes. Utilitzem ingredients frescos i cuidem cada detall de l’elaboració i presentació del producte. Descobriu amb nosaltres una manera sana i variada de gaudir menjant a l’oficina!

Per tots els gustos i necessitats

Sabem que la realitat gastronòmica és molt variada i que hi ha perfils amb diferents gustos, necessitats i sensibilitats culturals. A La Cuina Sana ho tenim en compte i per això també oferim opcions de càtering vegetarià, vegà i sense gluten. A més, posem especial cura en les al·lèrgies i intoleràncies.

Estalvia temps amb les nostres propostes

Les nostres opcions de càtering són flexibles. Hem dissenyat packs de brunch i lunch variats perquè no hagis de preocupar-te per les combinacions i puguis dedicar-te en exclusiva a la teva reunió, menjar o esdeveniment. Ja siguis empresa o particular, volem ajudar-te perquè tot sigui perfecte.

Personalitza'l com més t'agradi

Comptem amb una carta molt variada amb tot tipus de productes perquè et puguis muntar el teu catering. Des de pastetes, entrepans fins a plats més elaborats com a broquetes o receptes pròpies. Per descomptat, incorporem plats i entrepans vegans, vegetarians i sense gluten. Ideal per a reunions, àpats, sopars, pica-pica…

*Fotos reals dels nostres catering. Sense trampa ni cartró 😉

Servim a Cornellà de Llobregat (Barcelona)

Ets una empresa?

Realitzem lliuraments al Parc de negocis WTC Almeda, Arboretum, Splau i el Polígon Industrial de Cornellà. Consulta’ns per saber-ne més.

Contacta amb nosaltres
Ets un particular?

Contacta’ns perquè et puguem assessorar i vine a recollir la teva comanda quan et sigui més còmode.

Contacta amb nosaltres